Innovatív víz szolgáltatások

Megbízható Vízkezelési Szakértők

A történetünk és szakértelmünk

Az Aqva egy családi vállalkozás, melyet 1991-ben alapított Kadar-Németh Márk, aki több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik a vízkezelés területén. Ipari és lakossági vízkezelésre specializálódtunk, ideértve a víz előkészítését, szűrését, lágyítását, sótalanítását, vas eltávolítását és fertőtlenítését

Az Aqva egy olyan vízió alapján jött létre, hogy forradalmasítsa a vízkezelési megoldásokat, évtizedek tapasztalatát felhasználva annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásokat és termékeket nyújthassuk ügyfeleinknek.

Portfólió – Galléria

Alapvető értékeink

Elkötelezettségünk a kiválóság iránt

Minőségbiztosítás

Minden termékünk és szolgáltatásunk esetében garantáljuk a legmagasabb színvonalat, az ügyfél-elégedettséget és a fenntarthatóságot helyezzük előtérbe.

Innováció

Folyamatosan új technológiák és technikák után kutatunk, hogy a legmodernebb megoldásokat nyújthassuk ügyfeleink igényeihez és a környezetvédelmi szempontokhoz igazodva.

Ügyfélközpontúság

Az ügyfeleinket állítjuk tevékenységünk középpontjába, célunk, hogy meghaladjuk elvárásaikat, és bizalomra, valamint megbízhatóságra épülő hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki.

JAVÍTSD VIZED MINŐSÉGÉT MÉG MA!

Fedezze fel az Aqva különbségét.

Ingyenes konzultáció? +36 30 372 85 98

Scroll to Top